علوم کامپیوتر دانشگاه اصفهان

علوم کامپیوتر دانشگاه اصفهان
طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۳ ثبت شده است

برای دانلود آفلاین این سایت بر روی لینک  زیر کلیک کنید


   لــــــینکــــــــ  (8.7مگابایت)



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۳ ، ۰۰:۲۴
سعید جزی

InkCase Plus؛ یک نمایشگر دوم همیشه روشن با فن آوری جوهر الکترونیک برای تلفن های هوشمند

در ماه فوریه گذشته و مراسم کنگره جهانی موبایل (MWC 2014) گجتی با نام InkCase معرفی شد و حالا نسخه دوم آن با نام IncCase Plus معرفی شده است.

این گجت در اصل یک نمایشگر با فن آوری جوهر الکترونیک است که به وسیله بلوتوث به تلفن هوشمند اندرویدی شما متصل و تبدیل به نمایشگر دومی سیاه و سفید می شود که همیشه روشن است.

نسخه اولیه اینک کیس تنها قادر به اجرای ۳ اپلیکیشن بود اما نسخه دوم قابلیت های به مراتب بیشتری در خود دارد. درواقع شما همان استفاده ای که از تلفن خود می برید را می توانید از اینک کیس پلاس ببرید. دکمه های سخت افزاری موجود در آن به شما این امکان را می دهد که تماس ها را پاسخ دهید، پخش موسیقی را کنترل کنید، در میان صفحات کتاب الکترونیکی جابجا شوید و حتی از آن به عنوان دکمه شاتر عکس استفاده کنید.

اینک کیس همراه با یک قاب با نام FitCase عرضه می شود تا هر دو گجت را در یک فضا در اختیار داشته باشید. با اتصال تلفن اندرویدی خود به اینک کیس پلاس، شما می توانید از آن به عنوان نمایشگر دوم خود استفاده کنید و بدون نیاز به روشن کردن صفحه نمایش تلفن، از نوتیفیکیشن ها مطلع شوید، در نقشه مرور کنید، تصویر ببینید و علاوه بر تمام مواردی که گفته شد، از آن به عنوان یک کتاب خوان الکترونیکی بهره ببرید.

inkcase-plus-fitcase

نکته جالب اینکه این دستگاه از فن آوری جوهر الکترونیکی بهره می برد و به همین دلیل، مصرف باتری بسیار کمی دارد. علاوه بر این طبق تحقیقات به عمل آمده، هر فرد به طور متوسط تلفن همراه خود را ۱۱۰ بار روشن می کند. همین موضوع باعث بالا رفتن مصرف باتری می گردد. با این گجت به طرز محسوسی این امر کاهش می یابد به همین دلیل در کاهش مصرف باتری تلفن شما هم تاثیر به سزایی خواهد گذاشت. به وسیله اینک کیس پلاس شما می توانید تا ۱۹ ساعت مداوم مطالعه کنید.

inkplus-on-bike

صفحه نمایش اینک کیس پلاس ۳.۵ اینچ بوده و با ابعاد ۱۰۸ × ۵۷ × ۵ میلیمتر، فقط ۴۵ گرم وزن دارد. باتری این گجت ۵۰۰ میلی آمپر است که حدود ۷ روز در حالت بدون استفاده دوام خواهد آورد و همچنین به شما امکان مطالعه بیش از ۲۰۰۰ صفحه کتاب را می دهد.

اینک کیس پلاس فعلا فقط با اندروید ۴.۳ به بالا سازگار است. اما فیت کیس فعلا فقط برای گلکسی اس۵ تولید شده است.

در حال حاضر اینک کیس پلاس به حد نساب کمک های مالی در کمپین کیک استارتر رسیده. سازندگان این گجت جذاب قیمتی در حدود ۱۳۹ دلار در نظر گرفته اند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۳ ، ۱۸:۴۰
سعید جزی

گوگل تلفن موژلار خود را در اختیار توسعه دهندگان می گذارد

به احتمال زیاد قبلاً در مورد پروژه ی بلند پروازنه ی گوگل با نام آرا (Ara) شنیده اید پروژه یی که قرار است تحولی بزرگ در دنیای موبایل محسوب شود و موبایلی را به ما ارائه کند که سخت افزار آن به صورت ماژولار بوده و کاربران می توانند تلفن را بر حسب نیاز خود از نظر سخت افزاری مونتاژ کرده و مورد استفاده قرار دهند.

اگر شما یک توسعه دهنده هستید و علاقه مند به این پروژه و فکر می کنید چیزی برای اضافه کردن به آن دارید وقتش فرا رسیده که گوش به زنگ باشید، زیرا کمپانی گوگل گرفتن سفارش برای بردهای آزمایشی را شروع کرده است. با پر کردن فرم مرتبط تا قبل از هجدهم جولای (۲۷ تیر ماه) در صورتی که بتوانید نظر گوگل را برآورده نمایید و نشان دهید که صلاحیت لازم را دارا هستید می توانید به سخت افزار بسیار اولیه این موبایل و پروژه دسترسی پیدا کنید.

2

البته در صورتیکه بعد از ۱۸ جولای اقدام به ثبت نام کنید هنوز این شانس را خواهید داشت تا در دفعات بعدی جز کسانی باشید که کیت توسعه ی پروژه ی آرا را دریافت می نمایند. گوگل درخواست ها را بر مبنای میزان درک افراد از ابعاد پروژه، اهداف، کاسنپت و جزئیاتش اولویت بندی خواهد نمود و مسلماً کسانی که تنها برای دسترسی به این کیت از سر کنجکاوی درخواست ارائه نمایند شانسی نخواهند داشت.

با ارائه ی این کیت به توسعه دهندگان به نظر می رسد آرا از وضعیت یک پروژه ی مفهومی در حال خارج شدن بوده و در واقع در حال بدل شدن به واقعیت است و اکنون دولوپرها می توانند سخت افزار این پروژه را به صورت جدی برای اولین بار تجربه کنند. اگر جز افرادی هستید که برای مونتاژ کردن تلفن خود لحظه شماری می کنید مسلماً این خبر خوشحال کننده است و شاید تا رسیدن روزی که قطعات تلفن خود را بر حسب نیازتان انتخاب نمائید چیزی نمانده باشد.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۳ ، ۱۱:۵۹
سعید جزی


لینوکس


 من تازه به دنیای لینوکس وارد شدم ولی انقدر مجذوبش شدم که دیگه حتی حاضر نیستم رو سیستمم ویندوز رو داشته باشم.اینجا  می خوام یه سری نکاتی رو بیارم که شاید نظر شما رو هم نسبت به لینوکس عوض کنه.

 لینوکس یک سیستم عامل ازاد هست که کد منبعش در اختار همه قرار گرفته و همه میتونن در کدهاش تغییر ایجاد کنن و بنابه    نیازشون ازش استفاده کنن.ازاد و در دسترس بودن کدها باعث میشه بتونین از طرز کار سیستم مطلع بشین ولی در مقابل ویندوزه که نمیتونین بفهمین تو این سیستم عامل چی میگذره.

امروزه همه به دنبال platform امن تر میگردن که در لینوکس بسیاری از قابلیت های امنیتی که در ویندوز وجود نداره و یا فقط با اضلفه کردن نرم افزارهای اضافی قابل دسترسند به طور پیش فرض پیاده سازی شده.

به دلیل ازاد بودن سیستم عامل لینوکس هر گروه یا موسسه ای یک نسخه خاص از اون رو که به توزیع (distribution) معروف هستن منتشر میکنه که هرکدوم قابلیت های خاص خودشون رو داره و کاربرها میتونن هرکدوم رو که نیازشون رو برطرف میکنه انتخاب کنن چیزی که در ویندوز اصلا مفهومی نداره!.لینوکس یک جعبه ابزار کامله که فقط کافیه یک بار امتحانش کنین.

امیدوارم تا اینجا کمی وسوسه شده باشین که حداقل با نصبش روی ابزاری مثل virtual machine و یا استفاده به صورت live باهاش اشنا بشین.


۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۳ ، ۲۰:۴۰
مریم دشتی
به مناسبت شروع تابستان این سایت رو بدوستانی که علاقه مند به طراحی سایت هستند معرفی میکنم تا در کنار اوقات فراغت و اینترنت گردی ها در این مدرسه نیز به یادگیری بپردازند... 
این فرصت را از دست ندید ;)



۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۳ ، ۰۱:۰۴
سعید جزی