غوغای محقق ایرانی دانشگاه بریتیش کلمبیا در دنیای مهندسی بافت
محقق ایرانی دانشگاه بریتیش کلمبیا با انجام مطالعاتی گسترده و کاربردی در زمینه مهندسی بافت ضمن جلب نظر مقامات دانشگاه هاروارد، بودجه تحقیقاتی 37 هزار دلاری از این دانشگاه دریافت کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حجت الله رضایی نژاد از دانشکده مهندسی دانشگاه بریتیش کلمبیا موفق به اخذ بودجه تحقیقاتی Medicine’s Friedman Scholarship به ارزش 37 هزار دلار شده است. این بودجه قابل توجه فرصت مناسبی در اختیار محقق ایرانی این دانشگاه قرار می دهد تا تحقیقات خود در زمینه کاربردهای مهندسی بافت را گسترش دهد.
بدین ترتیب رضایی نژاد می تواند رشته مطالعات جدیدی را در این زمینه در دانشگاه هاروارد آغاز کند. این درحالی است که وی تحصیلات خود در حوزه توسعه سیستم های microfluidic برای کاربردهای مهندسی بافت ادامه می دهد.
وی به تازگی در دانشگاه بریتیش کلمبیا روشی منحصربفرد برای مجزا کردن ریزسلولها و ذرات بر روی یک ریز تراشه ابداع کرده است.
در این تکینک جدید از میدان های الکتریکی غیریکنواخت استفاده می شود. پس از جداسازی سلولها به این روش، امکان دستکاری آنها با اهداف مختلف فراهم می شود. بدین ترتیب دانشمندان می توانند سلولهای جدیدی را مهندسی کنند.
رضایی نژاد درخصوص تحقیقات اخیرش می گوید: آنچه که ما در مطالعات اخیرمان انجام داده ایم تهیه پلت فورم مصنوعی برای موقعیت یابی سلولها و بازی با آنها به شیوه های مورد نظرمان بوده است. در این حالت است که می توان از سلولها برای تولید هر نوع بافت دلخواه استفاده کرد.
به عقیده کارشناسان آنچه که این محقق ایرانی در حال انجام آن است بخشی از آینده علم پزشکی نوین را رقم می زند.